Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Спомняте ли си певицата Румяна- вижте какво правят децата й днес-16 години след смъртта й

/
/
/
325 Views
Изпълнителката си отиде от този свят съвсем млада — едва на Христова възраст. Тежък инцидент отне живота й на километър от село Блатец, Сливенско.

Днес, мнозина още помнят изпълнителката, докато други се чудят какво се случи с децата на Румяна. Ранната смърт на певицата ги остави невръстни, а грижата за тях тогава пое приятелката й Диана, която днес има собствен бизнес.

Синът и дъщерята на Румяна са от брака й с Руси Андролов, но съпрузите са разведени, когато се случва трагедията. 16 години след смъртта й, децата й живеят в Бургас и се развиват в областта на музиката.

Синът й Илиян е на 28 и през 2011 година се ожени за приятелката си Адриана. Той свири на клавир, а сестра му е наследила гласовите данни на майка им, пише списание „Love Style“.

румяна

25-годишната Мариана завърши музикалното училище в Котел и вече се изявява като певица. От 2014 година тя също е обвързана, а приятелят й се казва Стилиян.

Младата звезда не крие, че иска да възроди някои от емблематичните песни на майка си. Тя продължава да записва и свои авторски парчета, вярвайки, че майка й я закриля отгоре.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *