Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Спомняте ли си песента “Зелено” и изпълнителката на тоталния хит Ина- тя изчезна от медийното пространство, но вижте как живее днес

/
/
/
161 Views

Спомняте ли си песента “Зелено” и изпълнителката на тоталния хит Ина- тя изчезна от медийното пространство, но вижте как живее днес

Според градски легенди сърдечна връзка на миньончето лежи в основата на раздялата й със сцената. Други пък твърдят, че лют сександал разцепил тандема й с продуцентите.

Изданието публикува интервю с певицата, която първа сред фолкколежките си дръзна да се съблече за корица на „Плейбой“ през далечната 2003-та г. След нея всички те се занатискаха за фотослава в най-мъжкото списание.
От интервюто става ясно, че Ина е завършила специалност „Поп и джаз пеене“ в НБУ, сега завършва семестриално магистратура със същата специалност в СУ „Св. Климент Охридски“ в столицата. Това лято й предстои дипломиране. Омъжена е, през 2010 г. Ражда първия си син, само година по-късно ражда и втория си син.

помните ли

„Оттогава ме върти една „шайба“… Може да се каже, че съм се отдала на семейството си, колкото и банално да звучи това“ – споделя певицата Ина, която тази година ще чукне 41 лета.
Изпълнителката споделя, че сега в никакъв случай не би се съблекла за списание, както е сторила това навремето. Ина разкрива, че е в близки отношения само с колежката си Сани от по-старото поколение.
На въпроса каква музика слушаш вкъщи, Ина отговаря: „Всичко друго, но не и попфолк. Мъжът ми е истински поп и джаз меломан, а чалга не звучи в дома ми по никакъв начин. Телевизорът е нонстоп включен на някой поп, рок или джаз тв канал“.
Ина се е отдала на семейството си
„Парчето „Зелено“ го записах с лекота и удоволствие. А темата беше много актуална по онова време – за да си баровец, трябваше да имаш германски марки, и всички им тичаха по свирката. В действителност това беше истинско социално явление… И парчето стана тотален хит. Като гледам „Зелено“ е актуално и в наши дни. Чак по-късно разбрах, че оригиналната песен е гръцка“ – споделя Ина. (В оригинала Йоргос пее „зилебо, зилебо“ , което означава „ревнувам, ревнувам“, бел. ред.)

Певицата споделя, че никога няма да се върне към попфолк сцената, но от време на време приема участия в ретро партита, за да зарадва почитателите си.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *