Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Спомняте ли си Моника Люински- скандалната любовница на Бил Клинтън- вижте как изглежда 20 години по-късно (снимки)

/
/
/
196 Views

Моника Люински става световноизвестна заради скандалната си връзка с американския президент Бил Клинтън. За интимните отношения между тях от периода 1995-1996 г. бяха изписани стотици жълти страници.

моника люински

Разкритието за отношенията на тогава 22-годишната стажантка и женения 49-годишен мъж, управляващ една от най-силните икономики в света, превърна Моника в звезда. Тя не пропусна да се възползва от споходилата я слава: след скандала стажантката даде името си на линия дамски чанти и започна работа като телевизионна водеща.  По-късно обаче реши да се раздели със светския живот и се посвети на учене. Завърши магистратура по психология в Лондон.

моника люински

През 2014 г. отново влезе под светлината на прожекторите, обявявайки се за активист срещу онлайн тормоза, от който тя самата е страдала през 90-те. Наскоро 44-годишната Моника отново влезе в хрониките с новината, че е била жертва на сексуално посегателство. Тя бе една от милионите жени, споделили в социалните мрежи хаштага Metoo, създаден след като изплуваха десетки случаи на сексуален тормоз в Холивуд.

моника люински

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *