Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Спомняте ли си красавицата Боряна Шехтова, която дари подземния бос Таки с наследник- вижте как се справя сама с всичко и как живее

/
/
/
348 Views

Нито една бавачка не може да припари до бебето на Боряна Шехтова. Известната моделка, която е една от най-запомнящите се звезди от шоубизнеса стана майка на момченце и го гледа като писано яйце.

 

Двете със сестра й Анна дълги години бяха под светлините на прожекторите, докато изведнъж не решиха да избягат от тях. И двете изчезнаха безследно от очите на светските таблоиди, като Боряна предпочете майчинството пред кариерата.

 

Сега тя живее нов живот и изцяло се е отдала на сина си, който е от небезизвестния Таки, и дома си, загърбвайки моделската кариера. Шехтова постоянно пътува между Дубай и България.

 

Боряна е потънала в анонимност, но това не е всичко. Тя дори пести от бавачки, като е пратила в миналото армията детегледачки, на които по-рано разчиташе, пише всекидневник.

 

Близки до моделката издават, че тя така и не намерила доверена жена, на която спокойно да довери сина си. Едно от изискванията към бавачката било, да е много дискретна, но всички обсъждали какво се случва в дома на красавицата след работа.

 

А най-важното условие на Боряна било да си мълчат какво става зад стените на къщата й. Освен, че сама гледа сина си, Боряна сама печели и парите си. Шехтова работи упорито и трупа пачки от бизнес с интериорен дизайн.

 

А нейни близки разкриват, че блондинката е истински горда със себе си.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *