Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Спомняте ли си Деси Добрева- след изключителни трудности най-накрая й провървя- вижте

/
/
/
248 Views

Деси Добрева най-после може да диша спокойно!

Бившата певица на Слави Трифонов и най-голямата му любимка Деси Добрева дълго време не можеше да намери своята ниша в музикалния бранш у нас. Въпреки ангелския си глас и безспорен талант, изпълнителката едва свързваше двата края, за да може да живее нормално.

Деси Добрева най-после може да си поеме въздух и да бъде спокойна що се касае до финансите

Припомняме, че тя се грижи съвсем сама за дъщеричката си, след като се раздели със своя съпруг. Деси Добрева имаше и проблеми с парите за майчинство, които държавата отпуска. И неведнъж признаваше, че да живееш финансово добре в родината, си е задача с повишена трудност.

Ето обаче, че съдбата се усмихна на талантливката и най-после и на нея й провървя. Близки до певицата разкриха, че Деси Добрева се е сдобила с наистина кадърен импресарио, който й е уредил участия по сватби както за целия летен сезон, така и за предстоящата зима.

С парите от тези си участия Деси най-после ще успее да закърпи изтънелия си бюджет. И да си подсигури нужните средства за зимния сезон, че и за по-нататък.

„Деси е изпълнител – мечта. Да знаете как й се радват хората и колко се разчувстват на песните й. Тя знае и как да ги разплаче, но и как да ги разсмее. Чувството й за хумор е блестящо и е странно, че толкова време оставаше някак на заден план в музикалния бизнес у нас. Но макар че не е директно в ефир, а по тържества и сватби, сега тя е далеч по-добре от много така наречени звезди“, коментират източниците.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *