Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Смърт на ключов герой, раздяла между обичани персонажи и още- вижте как ще завърши четвъртия сезон на “Откраднат живот”

/
/
/
178 Views

Броени дни преди финала на четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Чуждо тяло“, който ще се излъчи на 22 декември, един от ключовите герои ще напусне завинаги спешното отделение. В пет епизода, които зрителите ще видят от понеделник до петък, двама от обичаните лекари ще си кажат “да“, а други ще решат да поемат по свой път.

За първи път Виолета Захариева ще използва манипулация, за да спаси репутацията на директора на болницата, който ще попадне в центъра на кризисна ситуация.  В предстоящите епизоди д-р Огнянова ще изненада доцент Банков с новината за дете, която ще внесе промяна в бъдещите им отношения. Ваня – сурогатната майка, която носи детето на д-р Хинова и доцент Мазов, ще продължи да се бори за нови позиции в дома и семейството им, а сестра Жекова ще заложи бъдещето си на карта заради Васко.

Тази седмица феновете на “Откраднат живот: Чуждо тяло“ могат да споделят емоциите на актьорския състав в поредица от гостувания в ефира. Във вторник Деси Бакърджиева ще получи пожелания за своя рожден ден и ще разкаже за какво мечтае тази година в рубриката “Денят на …“ с Никол Станкулова. Повече за трансформациите на Виолета Захариева ще научите от гостуването на Йоана Буковска-Давидова в “Здравей, България“ на 20 декември. На 21 декември Ралица Паскалева ще говори за любовта в сериала и извън него, а ден след финала Юлиан Вергов ще сподели преживяванията на екипа на най-успешния медицински сериал пред Лора Крумова в “Събуди се“.  Не пропускайте дългоочаквания финал на “Откраднат живот: Чуждо тяло“ на 22 декември, както и петте епизода от понеделник до петък.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *