Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

След слуховете за развод, сега жената на Фънки е наистина ужасена какво се случва с нейния съпруг

/
/
/
280 Views

Димитър Ковачев – Фънки определено е симпатяга и зевзек. Един от най-големите в Къщата на Биг Брадър този сезон. За разлика от множеството луди вътре, Фънки спокойно може да се нарече читав и нормален съквартирант.

Фънки не спира да пие с дни, което може да навреди на здравето му

Не толкова нормален е той самият към себе си обаче. Близки до семейството му разкриха, че жена му силно се тревожела от едно нещо. И то е склонността на Фънки да не отлепя устни от чашката.

Знаем отдавна, че в Къщата на Биг Брадър се пие много. Това е от години и почти във всеки сезон. Разбира се, Димитър Ковачев не е единственият. Коцето не изтрезнява, както и Динко Вълев, рапъра Дий и останалите.

Само че при пълничкият зевзек проблемът е в здравето. Ако Константин и другите са още млади хора и могат да се похвалят със стабилно здраве, то Ковачев няма този късмет.

Самият той беше признавал отдавна в свои интервюта, че е спрял да пие, защото е имало моменти, в които е щял да „пукне“. С годините пиячка Фънки си докарал редица болежки, сред които и високо кръвно, захар, проблеми с черния дроб.

Обещаното негово въздържание обаче е отдавна забравено и натирено някъде встрани. „Като го гледа жена му как постоянно гълтат в Къщата, лошо й става на горката. Но пък и на него не му остава друго. Още повече, че трябва да живее с Луна. Ако му забранят и да пие, сигурно ще я утрепе“, коментират източниците.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *