Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Слави Трифонов получи заплаха за живота си заради аферата му с Нора Недкова- вижте кой е поръчителят

/
/
/
495 Views

Слави Трифонов получавал няколко пъти досега заплахи за живота си.

Последно това се случи навръх „Свети Валентин“, когато 42-годишният Рейхан Мехмедов се обажда на тел. 112, разкривайки намеренията си да убие тв водещия, защото… преди 8 години на 1 март шоуменът му нанесъл вреда… без да уточнява каква е тя. Наскоро на Дългия се заканил още един човек. Този път става дума за мастит бизнесмен – обожател на актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова, писа „Шоу“.

Подопечни на бизнесмена, за когото се твърди, че е тайнственият придружител на миската в скорошната й екскурзия до Колумбия, му подшушнали, че след като се запознала със Слави Трифонов, Недкова хлътнала до уши по учиндолеца. И реакцията му не закъсняла. Той не само се заканил да прекрати аферата между двамата, но ако се наложи – да стигне и по-далеч.

„Не ме е страх от заплахите. В крайна сметка не ми се случва за първи път“, лаконичен бе Дългия, и добави, че той и предаването му са били заплашвани и с бомба преди време.

Близки до Недкова издават, че увлечението на Нора не е от вчера, а Трифонов дълго и упорито я е ухажвал. Двамата вече имат зад гърба си и романтична вечеря в един от баровските столични ресторанти.

„Слави удари дъното с Недкова! Видяхме що за стока е в „Черешката на тортата“, много ниска топка“, изригнаха в мрежата.

Припомняме, че в края на миналата година Нора бе гост в „Шоуто на Слави“, малко след като стана новата Мис Плеймейт. Оттогава датира и техният флирт. Малко след това се случва и първата им среща.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *