Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Скандално- певицата Лия спря 10-годишната си дъщеря от училище- вижте причината

/
/
/
590 Views

Алтернативно образование подсигурява на дъщеря си една от пионерките във фолк жанра – Лия. Фолкпевицата спря детето си от училище, за да е далеч от агресията, която цари в него.

Щерката на Лия носи нейното име и в момента е на 10 години. Проблемите й започнали още от невръстна възраст, когато Лия ходела на детска градина.

“Непрекъснато ме преследваха и се чувствах като задушена. Сега съм частна ученичка. Една моя приятелка в това училище, в което трябваше да уча и аз, всеки ден плаче и не се чувства добре. Добре е, че аз уча вкъщи. Научила съм доста неща, по-напред съм с материала от моите съученици”, сподели малката Лия в “На кафе”.

“Наистина в детската градина беше голям тормоз и за нея, и за мен. Три пъти почвахме, три пъти спирахме. Аз се разболях буквално. Един ден Жоро се прибра и каза “Край, стоп! Аз искам да имам здрава жена и здраво дете!”. Сега Лия си спестява агресия в училище, обиднитие думи, които не са рядкост и от ученици, и учители. Сега дъщеря му получава многопо-добро образование, сама е срещу учителката, няма измъкване да се скатае от учението”, коментира и изпълнителката на “Митничарю”.

Тя е омъжена за Георги Вълканов – син на бившия президент на “Мултигруп” Николай Вълканов. Лия се роди на 18 юни 2007 г. По медицински причини се наложи момиченцето да се появи на бял свят чрез секцио. Анестезиологът обаче не уцелил дозата на упойката и въпреки виковете на Лия, че усеща болка, той не й повярвал. Така тя усетила “на живо” как скалпелът разрязва корема й. Впоследствие акушерите се оправдали пред съпруга на певицата, че тя просто била “твърде чувствителна”.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *