Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Синът на чеченката Марина от “Фермата” пребит зверски от бившия на Малина- отказал да играе за черно тото- вижте изповедта й

/
/
/
292 Views

Вратарят Стефано Кунчев е бил зверски пребит след като отказал подкуп, за да пусне два гола на националния младежки отбор по футбол. Драматичната случка се разиграла преди 5 години, но тази вечер майка му – хитовата участничка във „Фермата“ Марина, разкри подробности за кошмара. Кунчев получил предложение да вземе 20 000 евро на ръка, за да помогне в схема за черно тото. Вратарят споделил с майка си, че е отказал, а ден след това се прибрал смазан от бой. Двама неизвестни го причакали пред блока му и го били зверски. „Бяха се опитали да му счупят ръцете, но той е с много здрава костна система“, разкри чеченката, която хукнала да търси биячите, без да помисли за себе си. Кунчев обаче събрал сили и играл с наранени ръце, а с него България победила с 2:0 в мач срещу Австрия. Стражът не допуснал гол в собствената си мрежа. Още тогава Венци Стефанов – президентът на Славия, където тогава тренирал Стефано, заяви, че знае кои са организаторите на побоя.

А медиите завъртяха името на бившия треньор на школата на белите – Красимир Мечев. Той е и бившата половинка на фолкпевицата Малина, футболен мениджър и кандидат за депутат през 2005 година. Тогава той се пробва да влезе в политиката от партия „Роден край“ в Стара Загора, но не успява. Самият Мечев категорично отрече той да е човекът, който е предлагал подкупа на Кунчев, а наказан за побоя и до днес няма. След драмата семейството на Марина се евакуирало за кратко в Гърция, а самият Стефано никога не бил пуснат да расте в кариерата си. Честната постъпка първоначално била оценена, но босовете на черното тото така и не простили на вратаря, отказал подкуп. Същата година получил купа, но после търкал скамейката дълго време. Въпреки интереса от чуждестранни големи отбори като Манчестър Сити и Селтик към младата надежда, той така и не бил продаден в Европа. „Искаха го и други, по няколко пъти ходи на проби – значи го харесват. Стане ли дума за пари обаче отборът му тук му слага огромна цена и те се отказват. Просто му провалиха бъдещето“, изповяда поредната драматична история в живота си чеченката.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *