Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Синоптичката Деси Банова не си губи времето- след като мъжът й я заряза, се радва на ново гадже, докато бившият й гледа детето

/
/
/
797 Views

Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова хвърли същинска бомба с разкритието си, че се е разделила с мъжа си. Водещата на прогнозата за времето дълго обмисляла да сподели това, но го направила година и половина, след като вече било факт. Това време категорично показало, че разривът помежду им е непреодолим и решението им не е било спонтанно, пише „Уикенд”.

С приятеля й Ивайло отдавна имали сериозни проблеми, които тровели хармонията помежду им. В началото направили усилия да ги изгладят заради дъщеря си Йоана. Момиченцето вече е на 6 годинки и добре разбира ситуацията, в която се намира семейството му. „Двамата имаме различни характери. Живеем във времена, в които разделите между хората са като някакъв вирус. Когато хармонията в семейството я няма, няма смисъл да продължаваме. И двамата запазваме добрите чувства помежду си и се грижим за детето”, споделя новата ситуация в живота си русокосата водеща. По думите й между нея и бизнесмена нямало напрежение, а само уважение. Факт обаче било, че това не стигало, за да останат заедно. Заради собственото си щастие трябвало да направят промяна. Взели решение да се разведат без драми и скандали.

„Не сме се разделили заради трети човек. Категорична съм, че изневяра не е имало нито от моя, нито негова страна”, отсича Деси, която през годините си защити име на доста палава.   Мнозина помнят, че като фаворитка на спортния журналист Крум Савов тя се замеси с две от големите имена в родния футбол. За кратко Банова бе с нападателя Димитър Бербатов. След това не устоя и на чара на Любо Пенев, с когото очевидци ги забелязали след церемония за връчване на наградата „Футболист на годината”.

След като започна да излиза с бизнесмена Ивайло обаче, всички клюки за любовния й статут внезапно секнаха. Свалката се случила в коридорите на Нова телевизия, когато синоптичката се разминала със симпатичния нов колега. Оказало се, че той е пристигнал само на одит в дружеството и след по-малко от две седмици трябвало да си тръгне. Нейна приятелка обаче бързо решила да ги сватоса и така изиграла решаваща роля в съдбите им. С Ивайло Деси се замисля, че повече от всичко иска да стане майка. Пожела си и брак, макар така и да не го получи до края на отношенията си с бизнесмена, пише още седмичникът.  „Ако един мъж не иска да се ожени за една жена, най-малкото изглежда, че го е срам от нея”, злословят по адрес на блондинката в светските среди.   Макар да останала без мъжко рамо, Деси поне може да е доволна, че с Ивайло се разбрали по въпросите с отглеждането на детето. Момиченцето получавало по равно внимание и от двамата, за да не се чувства ощетено от факта, че те вече не са под един покрив.

„Той е много грижовен баща. Съобразява се с моите много тежки смени рано сутрин и помага в отглеждането й”, настоява Банова. Причината да проговори за краха на отношенията си с бащата на момиченцето е позитивна новина. Отскоро синоптичката има нов мъж до себе си и се бояла, че ако бъде забелязана с него, това може да се изтълкува погрешно. Искала да предотврати възможността да бъде набедена за прелюбодейка и признала за любовника си. „Дълго време бях сама, без да го афиширам. От скоро срещнах някого, но е много рано да споделям каквото и да е и не искам да развалям нещата”, казва Банова.   Ако се съди по блясъка в очите й обаче, самата тя няма търпение да премине онзи етап, в който отношенията й са крехки. Синоптичката била влюбена като ученичка и макар да спазвала добрия тон, не можела да го крие дълго.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *