Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Шеф Манчев пръсна над половин милион лева- вижте само за какво

/
/
/
148 Views

Шеф Манчев пръсна над половин милион лева- вижте само за какво…

Шеф Манчев се похвали, че е новодомец. Само че топ готвача не си е купил нов имот, а е ремонтирал старото си жилище. Той вече има две пораснали деца от различен пол и затова била необходима нова стая.

Шеф Манчев ръсна цяло състояние за обзавеждане на жилището си

Затова кулинаря предприел спешен ремонт на жилището си. Популярният готвач заявил, че се чувства все едно има нов апартамент. Той наел дизайнер, да преобрази апартамента. Майстори избили стени и направили още една стая.

Освен това готвача наели и архитект, за да може да преобрази така старото жилище, че да има още една спалня. Ремонтът протекъл в продължение на няколко месеца. Всичко старо-подови настилки, боя, инсталации, мебели, бяла и черна техника било премахнато.

На тяхното място били поставени чисто нови и модерни. Мебелите звездното семейство поръчало директно от Италия. Подновена напълно била и ел. инсталацията в дома. Иван и Мартина не спестили и стотинка за семейния комфорт.

Всеки един кухненски уред бил от възможно най-висок клас. И освен това мебели и уреди имали дългогодишна гаранция. Умивалникът имал живот от 75 години и струвал осемстотин лева. 5400 лева броило семейството за нов хладилник.

За кухненска посуда, вилици, ножове и лъжици шеф Манчев и съпругата му броило 4000 евро. Като те били доставени директно от Германия, а гаранцията им била за един век.

Собственикът на ресторант броил и девет бона за огромен плазмен телевизор. За отоплението през зимата дал близо четири бона и половина. Защото закупили два огромни климатика, за да реши проблема с топлото.

Шеф Манчев не крие ,че вложил почти всичките си спестявания за ремонт на дома си. Макар че това му коствало над половин милион, той бил доволен от резултата

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *