Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Рецепта за уникален гръцки кекс стана хит в нета- става бързо, а съставките ги има във всеки хладилник

/
/
/
1335 Views

Този гръцки кекс се прави лесно и бързо – готов е само за 45 минути, а е страшна вкусотия Непременно ги опитайте и го сервирайте на семейството си, защото гарантираме, че ще останат очаровани и дори повече няма да искат да погледнат друг.

Трябват ни четири яйца, една чаша захар, едно пакетче масло, една ванилия, две чаши брашно за кекс, половин чаша узо, един шоколад, сироп от чаша вода и чаша захар. Приготвянето на този гръцки кекс става много лесно и супер бързо.

Първо трябва да си разбием хубаво захарта и маслото с помощта на един миксер. После към тях прибавяме ванилията, яйцата, узото, брашното и шоколада, който вече преди това сме натрошили на парченца. Изсипваме сместа във форма за кекс и я заливаме отгоре със студения сироп от водата и захарта. Накрая го поставяме във фурната, за да се запече като самото печене не е с нищо по-различно от това на всички останали обикновени кексове, които правим. Опитайте непременно тази рецепта за гръцки кекс, защото ще видите колко едновременно вкусен, ароматен, но и различен от традиционните става.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *