Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Радина Кърджилова сподели какво ужасяващо нещо й се е случило едва няколко месеца след раждането

/
/
/
160 Views

 

Чаровната актриса Радина Кърджилова сподели най- големия си страх и нещо ужасяващо, което е изживяла едва няколко месеца след раждането.

Радина Кърджилова се е вманиачила покрай сина си, сама си го призна в ефир

И особено малкият й син Христо, който скоро навърши една годинка. Именно сладкото момченце накара Радина Кърджилова да се разтрепери в ефир и почти да заплаче. Тя призна, че откакто е станала майка, е много по-отговорна и улегнала. Но сподели, че е добила някаква мания. Постоянен ужас да не се случи нещо с детето й.

Половинката на Деян Донков разказа, че двамата са кръстили сина си още преди първия му рожден ден. А причината да избързат бил страшен инцидент, който като по чудо не завършил фатално.

„Двамата се къпехме заедно в банята, както обикновено. Аз обаче не си бях обула чехлите, подхлъзнах се и паднах. Паднах заедно с него. По същото време Деян беше на едно събитие, но се прибра моментално. Не бях на себе си. Добре, че Бог беше с нас. След това настоях веднага да кръстим Христо, не исках да чакам“, сподели трепереща Радина Кърджилова.

Колкото до отношенията й с Деян Донков, тя потвърди, че това е най-прекрасния баща и съпруг, за която една жена може да мечтае. Грижил се за семейството си като истински рицар и не оставял да им липсва нещо. Особено любов и закрила.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *