Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Проговори Джилия- дъщерята на Анита Мейзер-вижте какво каза за Николай Димов и американското посолство

/
/
/
461 Views

Джулия, дъщерята на Анита Мейзер, проговори за пръв път след инцидента през август миналата година, когато в апартамента на майка й смъртта си намери мъжът й – Николай Димов. Красивата наследница на скандалната силиконка е убедена в невинността на майка ми и се закани да не мръдна от България, докато не приключи този кошмар.

Инцидентът стана в нощта на 14 срещу 15 август миналата година. Според обвинителния акт Анита е затегнала 5 свински опашки от най-дебелите около крайниците на Николай и врата му по негово желание. Той я накарал да заснемат силов експеримент с видеокамера.

В понеделник следобед след 6-часов пледоарии варненските съдии увеличиха първоначално произнесената присъда на Анита. Тя получи 4.6 години за подкуп на ченге с 30 хиляди евро и 3.6 години затвор за непредумишлено убийство. В сила влиза по-високата присъда по едното обвинение.

“Чухме се почти веднага след като майка ми разбра, че остава в Сливенския затвор. Казах й, че трябва да е силна. Опитах се да я успокоя, че каквото и да се случи на делото във Варна, да бъде спокойна. Аз се грижа за нещата отвън и да изчистя името й. Това е основната ми цел. Боря се с все сили за нейната свобода”, коментира Джулия, цитирана от столичен ежедневник.

Един път месечно тя пътува до затвора в Сливен. Двете говорят по телефон през ден, а Джулия е нагърбена с целия бизнес и счетоводство на семейството. Видяла последно Ники Димов два месеца преди нещастния случай. Не одобрявала връзката му с майка й, но не се месела.

“Уважавам избора на майка ми. Споделяла съм й, че за мен това беше неподходяща връзка. С толкова години разлика във възрастта и плюс това болната отдаденост на Ники към културизма. Той беше вманиачен културист. Но никога не съм се бъркала между тях двамата, нито съм правила интриги”, обяснява Джулия за отношенията с пастрока си.

Дъщерята на Анита Мейзер е категорична, че няма да напусне България, докато не извади майка си от пандиза. Не е получавала заплахи, макар че визира заговор срещу майка си от варненски политици. Не се и страхува да остане във Варна, където всички я познават.

“Пълни глупости са това, че сме фалирали и че разпродаваме имуществото си. Отдавна всичко е на мое име, щях да знам, ако има такова нещо. Майка ми се разведе с брачен договор с предишния си мъж и той се погрижи много добре да сме осигурени и двете до края на живота си. Получаваме сериозна сума, за да живеем”, развенчава митовете Джулия.

Още тази седмица адвокатът на Анита Мейзер – Петър Чалъмов, ще обжалва присъдата. Той е категоричен, че обвинението за подкупа трябва да падне на апелативната инстанция. Ако това не се случи, Мейзер ще посети и софийския арест за делото пред Върховния касационен съд. Дотогава тя ще бъде върната в Сливенския затвор, където е от 14 месеца.

В момента Джулия живее в апартамент до този на майка си, в  който се разигра трагедията. Младата Мейзер разкрива също, че Американското посолство следи изкъсо процеса. “Да, посолството следи поданиците си навсякъде стриктно. Ежеседмично има връзка с майка ми в затвора, ходят на място да я виждат, да проверяват дали има осигурени храна, подслон и условия”, коментира Джулия.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *