Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Продаде ли Емануела тузарското си жилище в Бояна- вижте какъв стил демонстрира певицата в дома си(снимки)

/
/
/
182 Views

Емануела продава луксозния си апартамент в баровския квартал Бояна.

домът на емануела

Певицата е пуснала за продажба лукс жилището си, което обитава с малкия си син Мити, не защото не се чувства комфортно в него, а заради неудобството, че в квартала няма никакъв парк, в който да разхожда малчугана.

домът на емануела
От снимките на апартамента се вижда ясно, че звездата определено притежава вкус и усет към детайлите в дома. Жилището е обзаведено по последен писък на модата, огромната дневна и тарпезария са част от едно цяло, а в двете бани има всякакви удобства, в това число и телевизор.

домът на емануела
Кухнята е решена изцяло в бяло, а огромната тераса разкрива красива гледка към столицата. Едната спалня също е повече от уютна, направена в топли кафяво-жълти тонове. Както се полага на звезда, певицата разполага със собствен дрешник към стаята си. Освен това апартаментът разполага с още една спалня, в която да остават приятелите на Еми.

домът на емануела

Емануела вече си е купила ново, по – голямо жилище, където ще се пренесе със сина си. А с парите от продажбата на този апартамент в Бояна смятала да си купи други два по – малки.

домът на емануела

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *