Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Поп фолк певицата Мария върна Мерцедеса на Свинаря, започна нова афера с един от най-класните мъже в България

/
/
/
255 Views
Фолк певицата Мария е приключила връзката си с бизнесмена от Стара Загора известен като Ангел Тенев –  Свинаря.

Раздялата се е случила наскоро. Не е имало конфликт между двамата, отношенията им и след раздялата се запазили приятелски. Мария е върнала и колата която ползваше от бизнесменаМерцедес  S – класа. Преди дни папараци успяха да я засекат с автомобила.

От днес чалга дивата обаче е с ново возило. Пак Мерцедес, но джип, говори се във фолк средите. Слух сочи, че Мария има и нова връзка. С много сериозен бизнесмен от Североизточна България.

Не е тайна, че около любовния живот на певицата през последната година се носеха различни слухове. Един от последните гласеше, че тя мачка чаршафите с 20-годишно момче, което се казвало Борис.

Заигравката на Мария и Борис била отскоро, като младежът не е популярен в публичното пространство, но се радвал на добро финансово благосъстояние. 35-годишната Мария се впечатлила от тялото и визията на младежа и бързо му завъртяла главата.

Към момента обаче, се радва на любовта и парите на един от най-класните мъже в България, известен бизнесмен от Североизточна България.
loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *