Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Помните ли Веселин и Ели- победителите в семейния Биг Брадър- вижте тъжната им история и как живеят днес

/
/
/
234 Views

Пловдивчанинът Веселин Кузмов стана известен покрай участието си в “ Биг Брадър фемили “ през 2009 г. Тогава той влезе в Къщата заедно със съпругата си Ели, общото им дете и нейното от предишна връзка.

Двамата спечелиха шоуто и сумата от 200 хиляди лева.

И се разделиха.„Платихме данък върху парите и върху пазарната цена на апартамента, който получихме в София. Сумата не е никак малка и останахме на червено. Голяма част от наградата върнахме на държавата, а с другите си покрихме старите дългове. Направихме и няколко покупки, и ето че парите сякаш постепенно се изпариха“, призна след края на шоуто Ели Кузмова .

Сумата от 200 бона била причината и за първите дрязги в семейството за това как да бъде похарчена. Веселин искал да инвестират в собствен бизнес, съобщава „Марица“. Още по време на предаването на няколко пъти сподели мечтата си да има собствена траурна агенция. Ели пък не харесвала тялото си и затова предпочела да профука своя дял в силикон.

Дори и тунингът обаче не успя да запали отново страстта в семейното огнище. Веско и Ели се разделиха. Той се премести в Симеоновград и завъртя нова любов. Тя се върна в Къщата на „Биг брадър ол старс“ в опит да излезе от сянката на Гробаря.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *