Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Помните ли разследващата журналистка Маргарита Михнева с пенсия от 195 лв.- тя избяга от България, но вижте само какъв живот си уреди

/
/
/
230 Views

Помните ли разследващата журналистка Маргарита Михнева с пенсия от 195 лв.- тя избяга от България, но вижте само какъв живот си уреди

Маргарита Михнева избяга от България? Хвърли котва при топ милионер в странство

Маргарита Михнева се радва на невероятен пенсионерски живот

Маргарита Михнева избяга от България. Устатата журналистка от няколко месеца живее в Швейцария. В страната на милионерите телевизионерката изчезна още през февруари. И вече се радва на спокойствие и бели дни. Тя е акостирала при дъщеря си Неда. Момичето й от години живее в тази страна. Тя преподава в едно от най-престижните училища там „Льо Розе”.

Маргарита Михнева загърби България

То е разположено на метри от красивото Женевско езеро. Щерката на Маргарита Михнева живее в огромна къща. Наемът за огромния й палат се плаща от нейния работодател. А Михнева разполага с огромна стая и още по-грамаден гардероб. Там нахаканата телевизионерка е напълнила с многобройните си тоалети.

Легендарната журналистка отпътувала за Швейцария с еднопосочен билет. Дъщеря й отдавна я викала при себе си и накрая та се навила да замине да живее при нея.

Въпреки че „се радва” на пенсия от държавата в размер на 195 лева, разследващата журналистка имала и спестявания. От работата си по телевизиите имала доста спестявания, които харчела сега с широка ръка.

Тя се грижела за домакинството в дома на дъщеря си. Масата винаги била отрупана с вкусотии, а къщата чиста и подредена.

Но ежедневието на водещата не било скучно и сиво. Тя завъртяла любов с богат швейцарец. Той бил адвокат и двамата често прекарвали времето си заедно. Ежедневието им минавало с разходки из Женевското езеро или из гурме ресторантите наоколо.

Комуникирали си ан английски език и Маргарита Михнева се радвала на вниманието и подаръците на топ милионера. Маргарита Михнева се радвала най-вече на това, че е срещнала човек, който я приема такава, каквато е всъщност. А не да си вади извод за нея на базата на клюките и драматичните проблеми, които тя преживяла в България.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *