Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Помните ли красавицата Гюлсерен от “Твоят мой живот”- стана двойна, изгониха я от хитов сериал (снимки)

/
/
/
290 Views

Популярната турска актриса Нургюл Йешилчай, играла в сериалите „Твоят мой живот“ и „Любов и наказание“, е надебеляла до неузнаваемост в последните няколко месеца. Днес няма помен от красивата актриса, която в миналото има кариера и на модел, защото тялото й е станало двойно, а пълното й лице е оформило двойна брадичка.

Заради шокиращото рязко напълняване тв звездата турските медии разкриха, че страда от сериозен проблем, свързан с щитовидната жлеза.

Промяната в габаритите на Нюргюл притеснила екипа на нов сериал, за участие в който тя сключи договор за много пари по-рано тази година. Продуцентите се свързали и провели тежък разговор с актрисата, чрез който я заплашили, че ако не вземе мерки за фигурата си, ще разтрогнат контракта си с нея. По план снимките засега трябва да започнат през януари догодина. Самата Йешилчай отрича, че наднорменото й тегло се дължи на здравословен проблем, каквито съмнения тиражира истанбулската преса. „Бях се позапуснала през лятото, похапвах си, без да се ограничавам, но в следващите седмици ще внимавам какво слагам в устата си и бързо ще си върна предишното тегло“, сподели звездата в ефира на турска радиостанция. От юли до момента обаче екранната Гюлсеран е наддала с цели 18 кила. Затова е странен оптимизмът й, че до края на годината ще успее да стопи излишните мазнини и да влезе в стария си размер дрехи.

Последната роля на Нургюл е във все още неизлъчения у нас втори сезон на изключително успешния исторически сериал „Великолепният век: Кьосем“, припомнят запознати. В сагата тя играе султанката, замествайки Берен Саат.

твоят мой живот

От наднормено тегло като Йешилчай страда и синът й, разкриват запознати. Той тежи с 10 кг повече от нормалното за връстниците си. Виновна за състоянието му е неговата майка, която не скрива, че удовлетворява непрекъснато всичките му желания е не контролира храненето на 12-годишното момче. Синът й е плод на любовта й със значително по-възрастния от нея Джем Йозер. Навремето съпругът й непрекъснато я обвинявал, че му изневерява с младоци, и накрая актрисата подала молба за развод, а Темида й присъдила родителските права.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *