Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Помните ли хубавото Наде от “Елит” – вижте какво прави днес, след като не й потръгна и с Боби от Биг Брадър

/
/
/
166 Views

Хубавото Наде от залязлото предаване „Елит” май е сменило с колега бизнесмена Борислав Комсийски , с когото се залюби във „ВИП Брадър” миналата година. Напоследък тя често е забелязвала в компанията на актьора Димитър Баненкин , който тези дни ще изгрее в новия български филм „Дамасцена”

Надя Иванова и Баненкин се появиха заедно на театрална премиера миналата седмица, видя репортер на „Уикенд”.

Те изглеждаха особено близки, а на лицето на красавицата грееше широка усмивка, докато държеше под ръка своя изискан кавалер. Двамата седнаха един до друг и продължиха да си говорят тихо до момента, в който в салона влезе позната на актьора, която беше дошла на премиерата сама. Той учтиво я покани да седне от другата му страна, а Надя в първия момент нямаше нищо против.
надя от елит

Мнението й обаче рязко се промени, когато Баненкин започна оживен разговор с новодошлата и напълно забрави присъствието на своята официална придружителка. Той обърна гръб на бившата манекенка, започна да се шегува и да се смее на шегите на своята нова компания, а Надя не знаеше какво да прави, докато представлението започне. Изражението на лицето й рязко се промени, отначало изразяваше обикновена скука, няколко минути по-късно обаче тя премина в откровен гняв и обида от пренебрежението на мъжа до нея. Тя така и не направи опит да се намеси в разговора, той пък от своя страна не се постара да я приобщи към темата, която обсъждаше със своята случайно срещната позната. Въпреки всичко Надя се въздържа от сцени и Баненкин така и не разбра, че я е ядосал. Не е ясно обаче какво е станало, след като са си тръгнали от премиерата.

Напоследък двамата честа са засичани заедно. Това дава повод на клюкарите да шушукат, че може би Баненкин е новото попълнение в списъка с мъже на хубавото Наде. Наскоро красавицата се завърна към актьорската професия, която от години не нейно основно занимание. Участва в представлението „Скъпо съкровище” на Влади Въргала. Злите езици шушукат, че сигурно се надява с Бененкин до себе си да получи още роли.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *