Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Помните ли бате Николай, който радва болните деца- изпадна в кома, след като отново джип го помете на пътя

/
/
/
175 Views

Втори джип блъска обичания от няколко поколения българи Бате Николай. Джигитът бил с мерцедес и оставил актьора да лежи на земята със счупена капачка. „Излязох от комата. Чувствам се отлично, пълен съм с енергия. Ще отворя нова клиника по психо- и и смехотерапия в Александровска болница, сподели Бате Николай, цитиран от „Телеграф“.

По думите му след поредния инцидент изпаднал в кома и 15 дни бил между живота и смъртта. Бате Николай разказа, че е претърпял пореден инцидент на пътя. Жестока катастрофа преди месец е вкарала актьора за няколко седмици в болницата в Ихтиман. „Джип с марка „Мерцедес“ ме блъсна и ме остави да лежа със счупена капачка на коляното“, допълва актьорът. Той е категоричен, че лошият му късмет все още не го е оставил, но не губи надежда, че всичко ще се оправи. В момента Професор Коко чака да получи парите от своето обезщетение заради миналогодишния инцидент във Вакарел, част от които най-вероятно ще инвестира в своята нова клиника.

Припомняме, че той беше нападнат вечерта на 22 юли миналата година. Актьорът и любимец на децата разкри, че се чувства много добре. Бате Николай е много щастлив, защото в момента работи по отварянето на нова клиника по психо- и смехотерапия в Александровска болница. „Досега имаме събрани 30 милиона лева, като това ще бъде единствената подобна клиника на Вселената. Сега се занимавам само с това и мисля, че клиниката ще бъде открита около средата на месец януари следващата година. Тя ще бъде под егидата на българския патриарх Неофит I”, заяви Бате Николай.

Неговата досегашна клиника по псохо- и смехотерапия в „Пирогов“ вече е закрита, затова той няма търпение новото отделение да отвори врати за децата. „Като влезе детето в новата клиника, ще има чувството, че е влязло в приказка“, сподели Професор Коко.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *