Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Папараци щракнаха Ани Цолова в одърпани дрехи и с цигара в уста- бившата водеща удари дъното

/
/
/
282 Views

Тотален край изживява свалената от екран водеща на „Здравей, България“ Ани Цолова, която вече трети месец е аут от ефир.

Доскоро едно от най-популярните екранни лица, с днешна дата тя е съсухрена и прилича повече на отчаяна от живота лелка, отколкото на тв звезда. За капак не влага никакво старание за външния си вид и се мъкне из софийските улици в раздърпани дрехи, без грим и с цигара в уста, уловиха я папараците на в. „Ретро“.

 

Цолова прекарва дните си в пълна изолация и единственото, което прави, е да пуши. Ангажиментите й са свързани с домакинството и воденето и взимането на сина й Калоян от училище. Очевидно след като е свалена от екран, набързо приятелите и колегите са забравили за нея и че някога е била водеща на сутрешния блок. Сега Ани няма с кого и едно кафе да изпие.

 

Откакто я свалиха изненадващо от ефир, не сме виждали Ани в телевизията. По всичко личи, че тя наистина е изгонена, иначе нямаме друго обяснение защо още не е тръгнало ново предаване с нея, както обявиха от ръководството“, коментират бивши колеги на водещата.

 

Цолова днес е неузнаваема – раздърпана, с рошава коса и навъсена физиономия.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *