Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Няма да я познаете със сигурност- вижте Ким Кардашян без капка грим и лъскави дрешки

/
/
/
188 Views

Да видиш Ким Кардашян без грим и без марковите ѝ дрехи е голяма рядкост. Риалити звездата държи винаги да се появява в идеален вид, с подходящата прическа и визия. Може би си спомняте какво се случи, когато папараци я заснеха на плаж и лъсна нейният целулит. Дори се заговори, че заради портокаловата си кожа тя е загубила десетки хиляди долари, пише Тялото.бг.

ким кардашян

С нейният мъж Кание Уест пък се заканиха да съдят фотографите, тъй като според тях кадрите били нарочно минати на Photoshop, за да изглежда зле.

Все пак в социалните мрежи, макар и рядко, се появяват снимки, на които Ким е далеч от образа на идеалната жена. И в интерес на истината – феновете я поздравяват и се радват най-много именно, когато е натюр.

ким кардашян

Ето, че се появиха и снимки, на които тя е по анцуг, козметиката е минимална, най-вероятно тя е заснета след тренировка в Бевърли Хилс.

Съдейки по снимките, косата на звездата не е нищо повече от компетентната работа на стилисти с качествени перуки. Специалистите твърдят, че повдигнатите ѝ вежди и опънатата кожа на лицето се дължат на скорошни процедури с ботокс.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *