Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Новата Мис Плеймейт е новата и на Куката- вижте колко близки са в момента (подробности)

/
/
/
191 Views
Нора Недкова омая и Куката. Актуалната мис Плеймейт успя да завърти главата на култовия герой от „Под прикритие”.

Красавицата обаче омагьосва с прелести актьора, главно пред камерите. Нора се оказа не само модел, но и доста талантлива актриса, гласят последните новини, пише „Телеграф”.
„Снимам филм „Лоши момичета” с актьора Мариан Вълев–Куката. Той ще излезе в кината до няколко месеца”, издаде хубавицата.

Новата мис Плеймейт разкри, че освен това е във възторг от работата си с актьора. „Куката е изключителен професионалист. Във филма участваме с още една участничка в конкурса „Плеймейт” — Ана Мария. Главни героини сме, работим в стриптийз клуб. Сценарият разказва за момиче, което иска да пробие на голяма сцена като танцьорка”, разкрива още Нора.

Недкова твърди, че е загубила доста приятели след победата. И отговори на обидите на Марешка, че си е купила победата.
Спечелих честно, а тя трябва да се научи да губи. Трудно е да постигнеш успех, когато дори и най-добрите ти приятели не се радват”, казва още тя.

Що се отнася до ухажорите, в момента не може да се отърве от такива. Но си търси мъж с интелект и амбиции, а не просто красив.
„Като малка харесвах красавци. Сега предпочитам такива, които имат акъл в главата”, категорична е плеймейтката.

В момента Нора не може да се отърве от ухажори и от сърце се радва на подкрепата на семейството си. „Лъжа е, че не ме подкрепят. Баща ми отдавна се е отказал от политиката и развива собствен бизнес. И двамата се гордеят с мен”, категорична е тя.

Що се отнася до мъжете, Нора е голям фен на Слави Трифонов и няма търпение да му гостува. „Дори бих се снимала в негов клип”, разкрива още българската Дженифър Лопес.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *