Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Ники Дойнов дълго криеше жената до себе си и има защо- вижте каква красавица е (снимка)

/
/
/
336 Views

 

Ники и половинката му Адриана Стоянова са заедно от няколко години, като през 2014 г. сключиха брак на тайна церемония..

Ники и половинката му Адриана Стоянова са заедно от няколко години, като през 2014 г. сключиха брак на тайна церемония. Тъй като Дойнов винаги е криел ревниво самоличността на жената до себе, за нея не се знае много. Известно е единствено, че не е от медийните среди и се изявява в съвсем различна сфера от своя съпруг.

ники дойнов

„Хора, да не казвам голяма дума, ама преди два часа станах баща!”, написа журналистът във фейсбук профила си към 12,30 часа на 21 януари. Той се похвали още, че бебето се казва Марко и не е кръстено на никого.
Близки до Ники Дойнов издават, че той старателно подготвил всичко в дома си, за да посрещне новия член на семейството. С жена му обзавели детска стая още през лятото, когато преминали първите критични месеци от бременността. Интериорът бил решен в пастелени тонове, а Дойновсе изръсил с четирицифрена сума за бебешко легло по настояване на своята съпруга, която искала само най-доброто за сина им, пише „Уикенд“.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *