Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Нещо изключително драматично се случи с футболиста Алек от “Фермата”- вижте какво каза обаче

/
/
/
518 Views

Последният вътрешен дуел в риалитито „Фермата“ реши съдбата на Алек и Виолета и излъчи четвъртият финалист в шоуто, който в неделя, на 17 декември, ще се впусне в битка за голямата награда от 100 000 лева.

След като водещият Андрей обяви битките, вдовицата и футболистът се втурнаха в свирепа надпревара на живот и смърт, която допълнително се ожесточи от лошите взаимоотношения помежду им. Виолета се разяри още повече, когато Алек прецени да играе с ръкавици в битката „Висене от дървени трупи“ и не прие предизвикателството й да се съревновават с голи ръце.

Въпреки първоначалния превес на футболиста, щом стигнаха до играта с цепена на дърва, вдовицата така се беше мотивирала, че брадвата се оказа като оръдие в ръцете й. Тя нацепи по-голямо количесто и с така развилите се обстоятелства се стигна до дузпи и „Алманах” – играта, която Алек наричаше немъжка битка. Дуелистите трябваше да отговорят на 7 въпроса, за които Виолета се оказа по-подготвена, а футболистът не даде нито един верен отговор. Така вдовицата стана четвъртият сигурен финалист, борещ се за 100 000 лева, а Алек отпадна от шоуто.

След битката Виолета пожела на Алек да в жив и здрав и да знае, че колелото се завърта. Вдовицата сподели още, че щом има злоба, никога не печелиш. Валерия през сълзи поздрави своята приятелка, но отиде да утеши любимия си. На изпращането на футболиста, той гордо сподели, че е победител в предаването, защото е спечелил любовта на живота си – Валерия. Алек допълни, че за нищо не съжалява, изиграл е играта, както я е чувствал. Борил се е от първия до последния ден и е щастлив, че е изживял това невероятно приключение.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *