Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Наша читателка споделя: Вижте какво ще се случи, ако намажете косата и лицето си с водка

/
/
/
1305 Views

„Кожата и косата ми вероятно никога не са били в по-лошо състояние от сега. Ежедневно преувеличавах с грима, за да скрия несъвършенствата на лицето ми, а косата ми постоянно топирах и горях с маша. Затова реших седмица да използвам водка за поддържане на косата и кожата на лицето „, споделя момиче. Това, което направи тя, си заслужава да бъде изпробвано. причината – водката има редица предимства, освен че може да се пие.

Лице

Смесвате еднакво количество водка и вода, така че сместа с помощта на памучен тампон нанесете на лицето. Същият момент, когато водката докосне лицето Ви, ще усетите как кожата се стяга и охлажда. След една седмица от тази рутина, кожата ми вече не лъщи така, а иначе имах много мазна кожа. Така че това е идеалното решение за всички, които имат мазна кожа – но това лечение никак не се поръчва на жените със суха кожа.

Коса

Достатъчно е в шампоана си, да излеете един шот водка. По този начин ще премахнете всички замърсявания от косата и ще я направите блестяща. Аз в началото се страхувах, че водката ще изсуши моя скалп, както го направи с лицето ми, но сгреших. Не само, че косата ми е блестяща, но и приятелките ми казаха, че е като коприна. Косата ми винаги е била суха, особено след къпане. Фактът, че на другите им изглежда копринена ме зарадва. Дори и по време на дъждовните и мокри дни, косата ми изглеждаше перфектно.

Премахване на пърхот

В една чаша водка добавете три клонки розмарин и оставете сместа през нощта. На другия ден прецедете течността и я втрийте на скалпа. Оставете да престои половин час и след това измийте главата със студена вода. Само след едно лечение пърхота почти изчезна. Експериментирах с водка и мога да кажа, че резултатите, които постигнах са фантастични. Не мога да се позная.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *