Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Направо не е за вярване- вижте на коя “Мис” е двойничка Тамара Георгиева

/
/
/
442 Views

 

Направо не е за вярване- вижте на коя “Мис” е двойничка Тамара Георгиева

И моделката Катрин Вачева се включи в общия хор, който не спира да изразява негативното си мнение за избора на новата Мис България Тамара Георгиева.

тамара георгиева

„Когато ти слагат короната „Мис България“, никак не върви да нямаш огледало, да не погледнеш и коригираш недостатъците си преди един толкова сериозен конкурс. Ирина Папазова се опитва да я оправдае с лоша снимка, но това е комично и несериозно, все пак никой не се уповава като мнение само на въпроснатаснимка“, казва Вачева.

Според нея Тамара има издължена, леко грубовата челюст, дълга брадичка, несъразмерни устни.

„Това момиче Тамара стои като мумия, съжалявам, че го казвам, но в нея няма никаква емоция, никакво излъчване, къде е живецът, блясъкът, радостта, ако щеш, в това лице, след като е новата “Мис България, питам аз? Освен това се вижда с просто око, че има филъри или ботокс в лицето. Няма естествена гримаса, едва се усмихва, едно такова изкуствено. Бумът, който сега се случва около Тамара, преди години се случи и около името на Антония Петрова. С тази разлика, че Антония има дар слово, говори като политик, има присъствие и харизма. Тук не говорим за красота – трябва да имаш присъствие. Остави го даже кривия нос – пластични хирурзи колкото искаш. Но тя не ме грабва като личност“, отсича в интервю за „ШОУ“ Катрин Вачева.

И допълва:

“По- добре е да се откаже от короната и всичко да стихне. Все пак толкова хейт, колажи, непрекъснато обсъждане не се понасят лесно и не е приятно, а да вървиш напред със запушени уши не е най-добрата опция за една „Мис България“.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *