Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Нападнаха майката на Мегз – ето защо Миглена Каканашева е такава, казват зрителите

/
/
/
327 Views

Нападнаха майката на Мегз – ето защо Миглена Каканашева е такава, казват зрителите

Магдалена Каканашева, майката на дизайнерката Мегз, относе сурови критики за поведението си по време на срещата, която “ВИП Брадър” уреди с дъщеря й в Къщата на шоуто. Миналата вечер бизнесдамата от Раковски, заедно с още неколцина близки на звездните съквартиранти, бе допусната до покоите им. Роднините влязоха в предаването като участници в последната мисия на ВИП-сезона.

Една реплика обаче се оказа достатъчна да избухне фейсбук-въстание срещу Магдалена Каканашева. Влизайки в дневната, първата й работа бе да отвори раната на огромна семейна трагедия: “Знаеш за случая за загубената си малка сестричка…”

Изречението отекна зловещо в ефира, като даде повод за основателни подозрения, че нещо ужасно е сполетяло семейството в миналото. В този ход на Магдалена обаче феновете на формата прозряха опит за манипулация, чрез който да трогнат потенциалните податели на есемеси, а Мегз да се окичи с голямата награда.

“Това споменаване на мъртвата сестричка… Кой ти говори такива неща на ревящо момиче, дето нервите му са опънати до крайност и пред 1 милион зрители?! Каза го, за да почнат да съжаляват дъщеря й, та да спечели. Евтин пиар, ама от онзи, който срива имаджа, не обратно! Дори една сълза нямаше и от двете, някакви гримаси, наподобяващи опит за плач”, възмущават се хората в социалните мрежи.

“На мен майката на Миглена ми направи НЕдобро впечатление. Държа се не като майка, която иска само да прегърне детето си, след като не го е виждала толкова дни поред да плаче, а като учителка. Това ще направиш, онова можеш, на това съм те учила, такава трябва да си… Нямаше нежност, нямаше любов, нямаше сълзи без думи! В известна степен оправдавам Миглена за неистовото й желание да успее, като успехът й се изразява предимно в парична стойност. Ако тази майка я е бутала да е силна, да е упорита до конски инат чак, да е самостоятелна до самотност. Не знам, но майката на Тото, бащата на Алекс се изразиха с толкова по-човешки и топли родителски думи, че тази майка ми се видя студена като лед”, разсъждават задълбочено феновете на формата.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *