Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Мис Плеймейт Маги Бадер преди корекциите- неузнаваема и неразпознаваема

/
/
/
258 Views

Любопитно фото разкри как е изглеждала Маги Бадер няколко години преди да спечели „Мис Плеймейт“. И преди да се „разкраси“ с пластични корекции.

Снимката е от 2009 година, когато моделката е била на 17 години. На кадъра тя дори няма почти никакъв грим и въпреки това, лицето й изглежда доста по- свежо, отколкото е в момента. Чертите й не са като изсечени, както сега, вследствие на строгия й фитнес режим, а са били доста по- меки.

И, очевидно, устните на моделката са претърпели корекция с хиалуронова киселина. Бюстът й също е „ремонтиран“ с известно количество силикон.

маги бадер
Плеймейтката, която е само на 24 години, изглежда доста по- възрастна. Но причината не е само в тежкия грим, който носи. От прекомерни тренировки във фитнеса и диети, моделката се е стопила и състарила драстично. Чертите на лицето й са силно изострени, а кожата – повехнала, като подобен ефект се дължи на факта, че в тялото й няма грам мазнини, заради прекаляването със спорта.

Плеймейтката е абсолютна фитнес маниачка и не пропуска ден, без да тренира. Освен това, се храни със специално меню, богато на протеини, което да помага на мускулите й да се възстановяват от изтощителните тренировки.

Разбира се, за промяната във външността на моделката, трябва да се отчете и факта, че вече е майка. Маги Бадер има син на 5 години. Тя родила, когато била на 19 години. С бащата се оженили, но изкарали заедно само 3 години. Двамата си останали близки приятели, но всеки си има свой живот.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *