Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Миглена Ангелова и Антон Стефанов спретнаха грандиозен скандал в “На кафе”- Гала и Стефан не можаха да овладеят спора

/
/
/
172 Views

На истински екшън станаха свидетели зрителите на „На кафе“ вчера. Бившите на шега годеници Миглена Ангелова и Антон Стефанов се хванаха за гушите, пише secret.bg. Повод е статия на Стефанов в неговото списание, в която пише неща срещу Миглена Ангелова, нарушавайки журналистическите принципи и не търсейки мнението й.

В текста той казва, че Миглена вече не е част от неговия приятелски списък. В отговор победителката в предния сезон на „ВИП Брадър“ публикува дълъг пост във фейсбук: „Когато излязох от Къщата на Биг Брадър и не знаех изобщо какво се е случвало, докато бях вътре, научих вечерта преди да отида следващата сутрин в На кафе, че Антон се е шегувал, че толкова е пленен от поведението ми, че ще ми предложи брак. Защо това може да бъде възприето единствено като шега, знаем всички в така наречената журналистическа гилдия, и, независимо, че не съм от хората, които надничат под чаршафите, никога не съм имала повод да се съмнявам в твърденията на колегите.

Представа нямах от кого ме е защитавал Антон. Моят начин да му благодаря за афишираната подкрепа бе като участвам в шеговития годеж. Няма да скрия, че не се противих цяла година и на уговорките да влизаме заедно на някое парти. Това е най-малкото, което мога да направя. Не мисля във формата кой на чий гръб какъв ПР си прави“, пише в профила си Миглена. В студиото на Гала двамата продължиха спора на висок тон, крещейки като каруцари. Според Ангелова двамата никога не са били приятели в нейния смисъл на думата, а просто колеги. „Няма как да излезеш на глава с такъв човек.

Всеки път, когато човек като Антон те обвинява, го прави за това, което той прави. Антон по женски гледа дреболиите“, заяви в ефира на Нова Миглена, допълвайки, че не е имало ситуация, в която да опознае Антон по-добре. Антон е останал обиден от думите й, че в Къщата на Биг Брадър се превръща в едно мокро петно. „Аз обяснявам на зрителите, ти си безнадежден. Само ти мислиш, че си си отстоял принципите“, скастри го Ангелова.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *