Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Мехлем на народа цери очите- няма зачервявания, няма подутини- стават чисто нови

/
/
/
86 Views

Ако страдате от уморени очи преди да посегнете към лекарства опитайте с тези няколко неща да ги освежите.

Уморените очи са последица от дълго стоене пред компютъра. Както от недоспиване и вероятно от някаква алергия. Когато страдате от зачервени или подпухнали очи може да се справите с неразположението по слените начини:

Най-известния народен метод е да се поставят изрязани кръгчета от прясна краставица. Охладените в хладилник предварително кръгчета се поставят за 10 минути на уморените очи. Осен, че се освежават зрителните органи кожата около тях се хидратира от полезния зеленчук.

Друг метод за справяне с зачервените очи е поставяне на охладени пакетчета чай върху тях. Най-добре е да се ползва очанка, но може да се замени и с лайка. Може да се приготви отваря от някоя от тези билки. След като престои в хладилник се потапят тампони в билковата отвара и после се слагат на уморените клепачи.

Интересен начин за справяне с уморените зрителни органи е използването на изстудени чаени лъжички. Приборите се поставят в хладилник. След охлаждането им се слагат на клепачите. По този начин отокът спада и подобрява състоянието им.

За успокояване на може да се използва и масаж. Съвсем леко се масажира областта около очите. Най-добре да използвате палеца. Хубаво е да се включи към масажа и някакъв крем или гел за очи. Движенията трябва да са леки защото кожата в този участък е нежна, предават от електронната агениция blitz.bg.

Ако методите изброени до тук не успеят да ви помогнат в аптечната мрежа се продават специални лубрикантни капки. Които хидратират зрителните ни органи. Но най-добре е да се консултирате със специалист. Който да ви насочи към най-подходящия продукт.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *