Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Мегз продължава с публичните караници- сега скочи и на Моника Валериева

/
/
/
234 Views

 

Мегз продължава с публичните караници- сега скочи и на Моника Валериева

Вчера Мегз качи в социалните си мрежи видео, в което обявява пред последователите си, че следващият “твърде скъп” тренд, който ще атакува, са миглите от естествен косъм. Каканашева помоли феновете си да й помогнат с подбора на модели и обеща да пусне продукта на най-ниската цена на пазара. А те буквално полудяха и не спряха да дават съвети.

 

Това автоматично бръкна в бизнеса на друга популярна дама – Моника Валериева. Припомняме, че двете и без това имаха обтегнати отношения заради мъжа до Каканашева. Края на лятото Валериева записа кратко инстаграм видео, подобно на тези на Мегз, и я поздрави от видеото. Валериева каза пред феновете си – “това видео започна да заприличва на видеата на МЕГЗ”. Секс бомбата стигна дори още по-далече като си позволи директно да отправи закана към МЕГЗ и й каза: “МЕГЗ, моето момиче, продавай каквото искаш, само с мигли не се захващай”.

 

Нетипично за бурния й нрав, Каканашева остана привидно пасивна. Но всички знаем, че МЕГЗ не търпи никой да й казва какво да прави и веднага след излизането си от Вип Брадър не закъсня да пусне мигли.

 

Предстои да видим реакцията на Валериева. Едно е сигурно МЕГЗ с всичките си странности е кралицата на масовите онлайн продажби и Валериева я очакват много нерви.

Megz мигли

Имам една изненада и една молба към вас <3 . Обещала съм, че винаги каквото и да ми коства ще развенчавам всички "твърде скъпи" трендове за вас. Дрехите, гримовете и косите ни са тотален успех. Безкрайно щастлива съм, че тези продукти са ви необходими и сте буквално луди по тях. Е сега имам нова мисия – Миглите. Много скоро вече ще имаме Megz Lashes. При нас ще може да намерите естествени 3D мигли от косъм от норка. Много, много, много хубави и на най-ниската възможна цена. Ще имаме и магнитни и лепящи се. Какво мислите? Затруднявам се много с това какви модели да избера затова ви моля за помощ. Това са всичките 43 модела, с които нашите снабдители разполагат. Вижте снимката от следващия ми пост и ми помогнете да изберем 7-10 модела, които ви харесват най-много и ще ги имате при нас с най-хубавото качество и на най-ниската цена за този тип мигли <3 Екстеншъните – http://kupisivsichko.com/product/ekstenshn-100-choveshka-kosa-udlzhenieРизата в MEGZ – http://megz.eu/product/megz-riza-s-pandelka-i-broshka

Publié par Megz.eu ( Онлайн Бутик ) sur mercredi 6 décembre 2017

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *