Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Мегз отново се забърка в скандал с Джулияна Гани- цял Пловдив свидетел на гаврата на дизайнерката

/
/
/
125 Views
Този уикенд в едно от топ заведенията в град Пловдив се е провел конкурс за най-красива студентка в града под тепетата.

За учудване на всички гост звезда на конкурса била и самата Мегз. Припомняме ви, че Каканашева не веднъж високомерно е отказвала да присъства на подобни мироприятия под предлог, че е твърде заета в работата си.

Този път заради близки отношения със собствениците на заведението и заради приятелска подкрепа към доскорошната си съквартирантка Джулиана Гани, Мегз се съгласила да бъде жури в конкурса и да облече момичетата със свои дрехиЖури в конкурса още били Алекс и Дани Петканови, които също дошли да уважат и подкрепят бившата си съквартирантка Джулиана Гани.

Всичко в конкурса вървяло чудесно – гостите, сред които някой от най-известните бизнесмени и популярни красавици от местния хайлайф се забавлявали и се наслаждавали на дефилиращите красавици. Не така безоблачно, обаче, преминал финалът на конкурса.

Изглежда Каканашева и Гани имали различно мнение за това кой трябва да спечели конкурса и се скарали. Водещият на шоуто – който е един от репортерите на Господари на ефира за град Пловдив – поканил Мегз да даде специална награда на своята избранница. Мегз, която винаги е до болка искрена, не пропуснала възможността да изкаже мнението си кое според нея е най-красивото момиче в залата. Тя посочила своята фаворитка – Стеляна – и твърдо заявила, че това е най-красивото момиче, което скоро е виждала. Каканашева добавила още, че този избор не е само на нея, но и на Алекс и Дани Петканови. Публиката избухнала в аплодисменти. А Мегз добавила, че работи с много модели, но наiстина рядко среща подобна красота.

Когато дошъл ред на самата Джулиана да даде титлата на победителката, публиката замръзнала. Всички очаквали да е красавицата Стеляна да вземе първата награда, особено щом не е на никоя от предходните позиции и особено след като трима от журито се обявили в нейна подкрепа. Това, обаче, не се случило. Като повечето конкурси в България и този бил нагласен и победителката била друга. Шушука се, че победителката била спала с шефовете на заведението и те притиснали Гани да даде наградата на нея. A красавицата Стеляна, която е достойна за мис България, не получила никаква награда, освен специалната награда на Мегз, която единствена се осмелила да каже кое е най-красивото момиче в залата.
Изглежда възмутена от събитието и от скандала с настоящата мис България, Мегз качи снимка на Стеляна в историята си в инстаграм като написа “моята мис България”.
loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *