Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Мегз – най- влиятелната риалити звезда в България, която за първи път показа на родния хайлайф как можем да променим света

/
/
/
132 Views
Мегз – най- влиятелната риалити звезда в България, която за първи път показа на родния хайлайф как можем да променим света
Преди дни  беше големият финал на най-гледания реалити формат в България – Вип Брадър. Голямата победа отнесе Джино, а след него се нареди обичаният от всички Константин. Продуцентите на предаването се похвалиха с рекорден интерес към формата тази година и задружно участниците и цялата продукция отпразнуваха с лъскаво парти в столичен клуб добре свършената работа.

Каканашева пристигнала с час закъснение облечена в прозрачна златна рокля. На вратата на клуба, обаче, за снимка  чакали купища фенове, които едва не смачкали слабичката дизайнерка. Настанала суматоха и се наложило охраните на клуба да издърпат Мегз от феновете й, които не спирали да я дърпат.

Това не било всичко – продуцентите поздравили Мегз като споделили, че според статистиката им тя е най-влиятелната реалити звезда някога прекрачвала къщата на предаването. По време на участието си във формата Мегз освен зрителската любов е получила и тотален медиен и социален интерес. Името й е било цитирано над 2500 пъти в интернет медии за два месеца. Това прави средно около 2 пъти на ден, всеки ден от над 30 онлайн медии. А в социалните мрежи всеки лайф на предаването е предизвиквал тотален интерес заради множеството коментари – за и против относно поредната неочаквана приумица на Мегз.

Отказът й да носи дрехите на монашеската мисия, когато всички бяха наказвани от Биг Брадър, пък, е най-коментираното събитие в историята на формата. Мегз има и друг личен рекорд – кадрите й от изпразването на басейна са най-харесваната публикация в страницата на Вип Брадър някога. Тя просто доказва, че не е “обикновена шивачка на дрехи”, а събитие в българската мода и българска реалност. След като стартира и социалния си проект “Дреме ми” , показа, че наистина може да промени действителността и то на най-важната група в обществото, а именно – младежите!

Давай, Мегзче! С теб сме!
loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *