Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Мария разкри нещо много лично в ефир, след като се върна от дългата си почивка в Дубай

/
/
/
103 Views

Мария разкри нещо много лично в ефир, след като се върна от дългата си почивка в Дубай…

Мария направи едно доста пикантно разкритие в ефира на телевизия „Планета“. Певицата сподели, че й предстои важно събитие в живота. Тя се завърна скоро от Дубай и разкри, че точно там взима най-важните решения, свързани с личния й живот. Пайнерката не скри, че посещава Обединените емирства за 17-и път и тази дестинация е в действителност специална за нея.

Но при последното си гостуване там тя е погледнала случващото се под друг ъгъл. Мария не скри, че с бащата на Марая често се отдавали на почивка в Дубай. Там дори получила годежния си пръстен и е убедена, че това ще й се случи отново именно там. Певицата заяви, че има още една причина да обича Дубай. Това е новата й любов. Човек до нея й показал колко е специално това място и за него. Мария не скри, че в момента е много щастлива и вероятно вече никога няма да срещне друг мъж, който да я накара да се чувства по този начин. Изпълнителката каза, че като нищо може да спретне и трета сватба. Тя допълни, че всичко в живота й се случва по този начин.

Но не съжалява за нищо от това, което е изживяла и се е случило. Мария заяви, че ако има начин да започне живота си отначало, би го изживяла по същия начин, тъй като не съжалява за нищо. Всяко едно събитие, което е накарало да плаче или да се усмихва, е било сериозен урок за нея. Бившата на Християн Гущеров разкри и какви са плановете й за бъдещето. Тя възнамерява след навършването на 45 години да се заеме с писането на книга.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *