Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Майката на Мегз-“Тя претърпя нещо много тежко, когато беше на 4- всичко се дължи на това”

/
/
/
230 Views

Майката на Мегз даде информация относно бързото говорене на дъщеря си и много повече. Оказва се, че дизайнерката е претърпяла нещо много тежко, когато е била едва на 4!

По време на интервю за национален седмичник, майката на Мегз споделя, че дъщеря й е претърпяла тежък инцидент, когато е била малка.

“Случи се един инцидент, при който тя падна от колата. Бяхме на гости при едни наши приятели. С Меги двете бяхме седнали отзад, а баща й отпред кара колата. Но понеже беше все неспокойна, не можеше да седи на едно място, от задната седалка реши да мине на предната. Но, изглежда, тъй като времето бе много топло, предната врата сме я забравили леко притворена. И в момента, в който се мести отпред, тя сяда с гръб към вратата и с лице към баща си. И на един остър завой вратата се отваря и тя пада от колата. В този момент просто не знам на кой свят съм била. Спряхме веднага. Тя се беше претърколила на тротоара, да благодарим на Бога, че не е било под гумите – стана, изтупа се и започна да тича срещу нас, викайки „чакайте ме”. От този момент тя започна да има проблеми с говора И стана някак неосъзнато. В един момент започна много бързо да говори, но не само това – започна да повтаря думите. Тя може да каже изречение, колкото и дълго да е то, без да си поеме нито веднъж въздух. А човек прави това несъзнателно, инстинктивно, при нея го няма. Много тормоз е изживяло това момиче – в продължение на 3-4 години постоянно ходене на логопеди, всякакви професори, един от които в крайна сметка каза, че проблемът е най-вече психологически.”

Майката на дизайнерката споделя още, че именно за да преодолее проблема си, Мегз е завършила психология, знаейки, че в модата е нейното бъдеще!

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *