Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Махна 8 кг отрова от тялото си за броени дни, но каква фигура само извая- вижте тайната

/
/
/
599 Views

Дебелото черво играе важна роля в човешкото тяло. То регулира водния баланс в организма, контролира имунната система и от това зависи целият процес нахраносмилане .

За да може тялото ви да функционира правилно, важно е да се поддържа здравето на червата . Ако те не работят както трябва, освобождават организма оттоксичните отпадъци много по-бавно, отколкото е необходимо. В резултат на това, тялото ги поглъща, пише „За жената„.
За да се усвои напълно вашият обяд или вечеря, храносмилателната система се нуждае от най-малко 24 часа . Храни с ниско съдържание на витамини и хранителни вещества забавят този процес и извършването му отнема понякога до 70 часа !

Запек – това е първият знак, че тялото ви е натрупало твърде много отпадъци.
Симптомите на токсично отравяне на дебелото черво: Обрив по тялото, проблеми с пикочния мехур, вагинални инфекции. Ако страдате от чести настинки, това е основният знак, че нещо руши имунната ви система: промени в настроението, проблеми с паметта и концентрацията, чести промени в настроението, тревожност, умора, депресия, общото състояние на организма, болки в мускулите и ставите, проблеми със стомашно-чревния тракт, коремна болка, лошо храносмилане, лош дъх, диария, подуване на корема и запек.

Тази програма за почистване на тялото е разработена през 1940-те от гуруто в областта на детоксикацията Стенли Бъроуз. Тя е успяла да привлече голямо внимание сред привържениците на алтернативната медицина .

Процесът на пълно почистване на тялото от токсини трае 10-16 дни.

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

300 мл вода ;
1/10 супена лъжица лют червен пипер на прах;
2 супени лъжици кленов сироп ;
изстисканият сок половин лимон ;

ПРИГОТВЯНЕ И ПРИЛОЖНИЕ:

Много е просто: смесете всички съставки. Консумирайте тази смес в продължение на следващите 10 дни. Пийте я 5-8 пъти на ден.

В допълнение, може да използвате и етерични масла. Те са много добро средство за детоксикация.

Хранителните съставки, които се съдържат в тях, лесно се абсорбират на клетъчно ниво.

10 капки масло от мента се смесват със сока от един лимон . Полученият разтвор се смесва с 2,5 литра вода . Пийте от това средство в продължение на две седмици.

Ако следвате тези две рецепти, бързо ще усетите разликата по тялото си – „преди“ и „след“.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *