Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Мафията в Куба екзекутирала голямата любов на Нордел

/
/
/
128 Views

Мариела Нордел днес може да не изглежда толкова привлекателна, но на младини е била гадже, та дрънка. Кулинарката пленила красавец от Мексико, но по нещастно стечение на обстоятелствата куршуми ги разделили завинаги.

С Хорхе Фигаро се запознали в Куба през 1993 г. “Той е може би единственият, когото не съм ревнувала. Знаех, че повече от мен няма как да намери. Както и аз – повече от него. Връзката ни беше кармична. Срещнах го в Куба, в хотел “Ривиера”, на чието откриване е пял Франк Синатра. Седях на бара и го виждам срещу мен – мъж с черна коса, бяла кожа, очи като въглени. Бяла риза, блейзер, дънки и ролекс! Точка! Като го видях, и ми стана лошо. Поръчах на бармана да му сервира двойно от това, което пие, черен етикет. Барът беше като полумесец, седяхме от двата му края”, дипли истории за любовните си похождения Нордел.

Мексиканецът отишъл до нея да се запознаят. Тогава тя била на на 25, а той на 36-37 години. Още същата вечер излезли на вечеря, а след края й правили див секс.

“Побърках го! И накрая си легнахме на “Малекон” – крайбрежния булевард, и дочакахме изгрева. Беше разделен с жена си. Каза: “Оправяш си нещата и идваш!”. След две седмици ми прати факс, че е купил апартамент в центъра на Мексико – третия етаж над българското посолство, за да се чувствам добре. Човекът си ме е обичал. Аз бях пикла на 25 години. Гледах как някакви супер мацки, актриси от Щатите, му се лепят. Правех се на много сигурна и му изневерявах като луда. Накрая ме хвана и се разделихме. Ревахме и двамата, докато ме караше към летището. Към две години не се бяхме чували, а след време опитахме ново начало, то малко след това го убиха”, твърди Нордел.

Хорхе се оказал съдружник на Карлос Слим, най-богатия човек в света и вероятно покрай него се забъркал в неприятности.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *