Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Людмила Захажаева била в руска психиатрия, лекарите я определят като “медицинско чудо”- вижте защо

/
/
/
174 Views

Безспорно Людмила Захажаева е сред най-колоритните образи в „Биг Брадър“ и обича повече да коментира околните, отколкото да разкрива себе си.

Често засягана за възрастта си, тя продължава мълчаливо да избягва въпроса какво е работила, преди да се пенсионира. Оказва се, че Захажаева има стаж в руска психиатрия, където не била пациент, а специализиран работник, писа „Ретро“.

 

Людмила е завършила художествената академия в Санкт Петербург и била доказан портретист. След академията, по настояване на родителите й, продължила да следва дефектология – педагогическа наука за развитието, възпитанието и обучението на децата, страдащи от различни недостатъци. Завършвайки, попаднала в психиатрия, където работила известно времеи покрай стажа си там се запознала с бащата на дъщеря си. В крайна сметка не мелили брашно дълго и през като цяло Людмила отгледала дъщеря си сама.

 

После срещнала друг партньор и тъкмо стабилизирала живота си, и се разболяла тежко. Била е буквално между живота и смъртта, а връщането й в реалността лекарите определили като истински медицински феномен.

 

Захажаева имала нелечима болест на дихателните пътища, която ескалирала и довела до спирането на дишането й. По време на престоя в болницата Людмила изпаднала в клинична смърт и за около 20 минути била по-скоро умряла, отколкото жива. Въпреки проблемите с белите дробове, рускинята все още е страстна пушачка.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *