Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Лили Иванова заряза бащиния си дом- остави го да се руши, а след това взе пари, за да го съборят до основи

/
/
/
175 Views

Багери и строителни машини сринали до основи бащината къща на Лили Иванова в Кубрат.

 

От родния й дом, намиращ се на пъпа на малкото градче, вече нямало и следа. Примата с лека ръка загърбила спомените и паметта на родителите си, позволявайки на мястото на постройката, за която те хвърлили целия си живот и всички спестявания, да изградят търговски център.

 

След като от кметството й съобщили, че се налага имотът да бъде съборен, защото е нестопанисван, а с годините е станал опасен и за минувачи, певицата не възроптала срещу решението и не изявила желание да направи основен ремонт, писа „Ретро“.

 

Обяснили й, че има вариант да я компенсират с апартамент или да си запази терена, използвайки го по свое собствено усмотрение. Лили преценила, че смисъл да запази корена си в Кубрат не намира и продала мястото на голяма фирма, която точела лиги по него.

 

Съгражданите на Иванова я недолюбват, заради апатията й към замиращия роден край. Нито правела концерти там, за да зарадва най-вярната си публика, нито пък имала изобщо път към Кубрат. Тамошните хора я гледали вече само по телевизията.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *