Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Красьо Черничкия зарязан от Магда заради изневяра не с една, а с цели шест- вижте повече

/
/
/
160 Views

Независимо че чака дете от друг мъж, бургаската чалгапевица Магда призна, че лобистът в Темида Красимир Георгиев – Красьо Черния, е голямата й любов.

 

Преди време плевенчанинът стана известен с далаверите си в правосъдната система, които предизвикаха политически трус в държавата. През 2009 г., когато името му нашумя, стана публично достояние и фактът, че любовница му е Магда. Връзката им продължи известно време след скандала, но накрая двамата се разделиха. Певачката го натискала да се оженят, но Красьо Черния бил много далече от идеята семейство и бебешки отговорности, писа „Таблоид“.

 

Клюката в Плевен носи, че аферистът постоянно изневерявал на Магда. Тя разбрала за кръшканията и си поставила за цел да го следи. Шокът бил пълен, когато една вечер го хванала на калъп в апартамента му в компанията на негов приятел и още 6 проститутки! Потресена, певицата начаса го зарязала, въпреки че още обичала скандалния бизнесмен.

 

Двамата вече нито се чуват, нито се виждат и всеки си има свой живот. Магда има друг мъж в живота си, от когото чака дете, Красьо съвсем се е покрил. Певицата призна, че и тази връзка не е лесна, но с настоящия й приятел решили все пак решили да родят дете и сега са в радостно очакване на първия си наследник.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *