Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Когато имам гости, винаги я правя и знам, че ще ги шашне- няма такъв вкус, а приготвянето е за нула време

/
/
/
222 Views

Приготвя се бързо и лесно и ще се превърне в любимото ястие на цялото ви семейство, по специална рецепта на водещия от „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев.

Приготвя се бързо и лесно, снимка от кулинарния сайт, който може да проследите по-долу.

Ако се чудите какво да сготвите за вечеря, което хем да стане бързо, хем да е вкусно, то в такъв случай направете тазибохчата по рецептата на шеф Иван Манчев.

За приготвянето на тази невероятна бохчата, която ще се превърне в любимото ви ястие, са ви необходими следните продукти:
200 гр. гъби
200 гр. бекон
кисели краставички на вкус
½ ч.ч. бяло вино
200 гр. заквасена сметана
500 гр. пилешко филе
1 хляб (ненарязан)
кашкавал

След като вече сте си набавили продуктите заневероятната бохчата, е време да се захващаме с приготвянето й.
Нарежете пилешкото филе на парчета и го запържете в малко мазнина, добавете и нарязаните гъби. След като се позапържат и гъбите, добавете виното и оставете да изври. Когато виното вече е извряло се добавят киселите краставички и заквасената сметана и ястието се оставя на котлона да се посгъсти.

След като вече сте приготвили плънката за тази вкусна бохчата, вземете хляба, изрежете капачето му и го издълбайте. Напълнете с приготвената смес и настържете обилно с кашкавал, пише po-krasivi.net. Запечете във фурната. Когато вкусната бохчата е полуготова, намажете капака на хляба със зехтин, наръсете го с босилек и го поставете отгоре. Върнете вкусната бохчата за 2-3 минути във фурната, за да стане хрупкаво капачето на хляба.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *