Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Катя от “Ритон” проговори за най- голямата мъка в живота си- защо нямат деца със Здравко- вижте

/
/
/
226 Views

Здравко и Катя избягват да говорят за болната си тема „Защо нямат деца“. В Къщата на ВИП Брадър Кичка Бодурова, се опита да повдигне този въпрос, но беше остро нападната от колегите си, както и от останалите съквартиранти в предаването.

Извън камерите в Къщата, в реалният живот, Катя и Здравко неведнъж са коментирали този въпрос. Проблемът при тях е медицински. До ден-днешен обаче, не се знае какъв е той. Катя упорито пази мълчание и философски отговаря „Понякога Господ си знае работата“. В интерес на истината обаче, двамата със Здравко са направили всичко възможно, за да станат родители. По естествен път не се е получило. Затова те успели да си издействат „ин витро“ в ГДР. За огромно съжаление обаче, и изкуственият метод не донесъл успех.

Майката на Катя била запалена по врачки, баячки и билкари. Според нея някой им е направил магия и поради това не могат да станат родители. Най-обичаният дует на България дори си е уредил среща с Ванга, която да им предскаже дали ще могат да имат деца. Тогава двамата чули смразяващите думи:

„Катьо, родиш ли, ке пукнеш. Не ти е писано чедо! Туй, дето Бог го е написал, срещу него не се върви, инак става лошо. Има `ора – правят-струват напук на съдбата, после тя им забива нож. Затуй ша наведеш глава и смирено ще помагаш на чуждата челяд“

В началото Катя и Здравко не приели думите на Ванга и дори я определили за луда, но след като пророчицата от село Рупите познала с невероятна точност това, което ще се случи на нейни близки приятелки, се примирили с думите й. Впоследствие лекарите установили, че при нормално раждане, животът на Катя наистина ще бъде поставен на карта!

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *