Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Като обеля лука и прибирам люспите- лекуват всичко- от косопад до хипертония

/
/
/
152 Views

Много специалисти по хранене твърдят, че за да сме напълно здрави, трябва да изяждаме по една глава лук на ден. Зеленчукът помага при редица здравословни проблеми – различни видове рак, исхемична болест на сърцето, катаракта, диабет и т.н.

Не по-малко полезни са и лучените люспи. По последни данни 500 хиляди тона люспи се изхвърлят годишно от хората, живеещи в страните членки на Европейския съюз. Това показва, че повечето от нас не са наясно със здравословните качества на този продукт.

Даваме ви 3 причини да не изхвърляте лучените люспи:

Здрава коса

Можете да си приготвите специална отвара за здрава и блестяща коса. За целта залейте шепа люспи с чаша вода. Оставете течността да ври 10 минути, изчакайте да изстине и полейте с нея косата си след измиване с шампоан.

Чудесен чай за хипертоници

Ако сте от групата на хипертониците, всеки ден пийте чай от люспите на лука – това ще подобри състоянието ви, пише narodna-medicina.com

За по-добро здраве

За да подобрите здравословното си състояние, създайте си навика всяка вечер да изпивате по една чаша чай от лучени люспи. Варете шепа люспи с малко вода в продължение на 10 минути, прецедете и изпийте. Това ще повиши значително защитните сили на организма ви.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *