Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Камелия Тодорова загуби усмивката си- певицата не може да направи нито една гримаса, заради посещение при лекар

/
/
/
226 Views

Камелия Тодорова загуби усмивката си покрай пластичните операции, които си е направила, шушукат в светските среди.

 

Джаз легендата не е толкова възрастна – тя е на 63 години. Цигарите и доволното количество изпит алкохол обаче са оставили своя безпощаден отпечатък на лицето й.

 

През последните няколко години, дори и с грим, Камелия изглеждаше плашещо. Когато влезе във „ВИП Брадър” преди 3 години блондинката, пленявала някога мъжките сърца по цял свят само с пърхане на мигли, се показа като плашило с почти прозрачна сива кожа, изпъкнали вени, повехнал поглед и дълбоки бръчки.

 

След като напусна шоуто Кеми Тодорофф, както певицата бе известна в Америка, изхарчи част от големия хонорар, за да си направи лифтинг и поне малко да върне свежия си вид. Месеци след участието си в Къщата певицата шашна с подмладена кожа, почти като на бебе. Изпълнителката  спечели първия си лифтинг от тв предаване преди повече от 15 години и оттогава редовно се подмладява чрез хирургически интервенции или чрез други модерни методи за прикриване на старостта. По едно време Камелия Тодорова залагаше и на фитнеса и на диетично меню, включващо плодове и зеленчуци без никакъв алкохол.

 

Всеизвестната й любов към чашката обаче си каза думата и певицата не можеше да издържи повече от месец, без да близва високоградусовите напитки. През последната година джаз фурията отново е прибягнала към скалпела, тъй като явно по-щадящите процедури като хиалуронови филъри, лифтинг с мезоконци и ботокса не са дали желания резултат. Сега обаче, заради голямото опъване, устните на Тодорова придобиха двойна дължина, а мимиките й тотално изчезнаха. Певицата дори говори с усилие, тъй като трудно движи челото и бузите си, които очевидно са доста опънати. Камелия Тодорова не може и да се смее, а когато го прави, вместо широка усмивка, виждаме по-скоро измъчена гримаса.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *