Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Излезе срамна тайна на Джулиана Гани- вижте как си е поставила “последните” гърди

/
/
/
182 Views

Излезе срамна тайна на Джулиана Гани- вижте как си е поставила “последните” гърди

Джулиана Гани измолила двама любовници да й спонсорират силикона в циците, преди да се омъжи за фитнес инструктора Станимир. Малко преди обвързването си с мускулестия мъжага Гани имала отношения едновременно с двама женени бизнесмени, твърдят в светските среди, предава “Телеграф”. Единият е някой си Иво от Пловдив, а другият е Васил от Асеновград.

Джулиана искала да си надуе циците със силикон. Нито един от въпросните двама бизнесмени обаче не искал да даде толкова пари за напомпването на много силикон в гръдната обиколка на любовницата си. Тя тогава прибегнала до хитър номер. Решила, че Иво може да плати операцията на едната,  Васил на другата гърда. Започнала решително маневри по набирането на средства и само за седмица успяла да вземе парите и от двамата. С тях Гани отишла в клиниката и си надула гърдите до сегашния размер.  Скоро след уголемяването на бюста обаче Гани зарязала и двамата бизнесмени.

След това започнала връзка със Станимир Ташев, инструктор по фитнес. Мис Силикон 2013 се омъжи за него в края на август, тази година. Няколко дни по-късно тя влезе и във “ВИП Брадър”, където изкара два месеца без любимия си.  В светските среди се говори, че връзката между Джулиана и Станимир станала много бързо. Легнали си още на първата среща и още тогава били разбрали, че са един за друг. Няколко седмици по-късно решили да се оженят. Направили го и на църковна церемония. Първоначално Гани проби в родните светски среди с визията на брюнетка, после обаче откри, че мъжете, които тя харесва, всъщност предпочитат блондинки и се изруси отново.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *