Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Излезе на бял свят истината за участието на Софи Маринова в “Капките”- клюките за фалит се оказаха истина

/
/
/
266 Views

Софи Маринова е почти разорена. Певицата няма заделена на страна нито стотинка, а всичко, което изкарва с мощния си глас, профуква за отрицателно време.

Ромската перла е затънала в дългове и участието й в „Като две капки вода” временно ще подобри финансовото й дередже. „Знаеш ни, душа, ние, циганите сме така – харчим всичко, после се озъбваме, ама Бог е милостив и пак ни прати пара”, обяснява в характерния си стил простодушната Софка, писа „Уикенд“.

За 3 години, откакто са заедно с Григно, Маринова е прахосала около 500 000 лв. за поредната си голяма любов. Напоследък Софи нямала кой знае какви музикални ангажименти, затова на драго сърце приела да участва в новия сезон на имитаторското шоу. Певицата успяла да се спазари за хонорар от 30 000 лв., с който щяла да плати част от харчовете си.

Откакто станала по-популярна и се позамогнала, Софи пръскала пачки за щяло и не щяло и типично по цигански обичала да демонстрира висок стандарт на живот. След като младият й любовник Гринго се нанесъл в апартамента й в столицата, тя започнала да го издържа, да пръска пари за марковите му дрехи, ресторанти и екзотични екскурзии. Голямо перо в бюджета й бил и синът й Лоренцо. Тийнейджърът вече ходел по гаджета и постоянно я врънкал за пари.

В края на миналата година Софи се изръсила с тлъста сума и за адвокат на Гринго.

Според запознати, певицата не си седи мирна на задника, а вече има нова сърдечна тръпка. Тя обаче продължавала да помага на Гринго и всяка седмица към затвора хвърчели обемисти колети.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *