Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Изключително тежка история за силата на една майка, която умолявала детето си да играе, докато…

/
/
/
186 Views

Това била една съвсем обикновена вечер за младата майка и двегодишния й син, които отишли на разходка в парка “Столибридж” в Манчестър, пише “Дейли Мейл”. По време на разходката изведнъж жената почувствала удар в шията, после нечии ръце върху гърдите си чула гласа на мъж: “Направи каквото ти казвам и няма да пострадаш”. Студеният метал на врата на майката се оказал остър нож. Детето й, което играело отпред, замръзнало и се втренчило в маниака.

“Само не пред него, моля ви, само не пред моя син …  продължавай да си играеш, моля те, не гледай тук …”, казала жертвата По време на изнасилването детето продължавало да тича в парка по молба на майка си, като понякога я поглеждал, докато тя лежала на земята. “Само не гледай тук, продължавай да играеш”, казала жената на детето си. Изведнъж жената рязко се отдръпнала и насилникът й, както по-късно се оказало – 17-годишният Арон подскочил и се втурнал в парка, едва прошепвайки: – “Извинете за случилото се”. Оше същата вечер жертвата отишла в полицията. Сексуалният нападател бил открит още на следващия ден: той прекарал нощта в парка “Столибридж”, а на сутринта се върнал в града. Майката идентифицирала изнасилвача по гласа му по време на разследването.

Това бил 17-годишният тийнейджър Арон Греъм, който страдал от аутизъм и пристъпи на паника. Медицинското му състояние е освидетелствано от лекари  и е бил закаран в психиатрична болница. Тези дни е завършил съдебният процес и властите отбелязаха смелостта на жената по време на инцидента. На майката били платени едва 1200 паунда. ” “Тази сума е твърде малка, за да компенсира цялата болка на майката, но просто не можем да дадем повече …”, казва съдията Джеймс Портър в речта си. ” Това беше една от най-жестоките атаки срещу уязвима млада майка, заплашена с нож пред детето си”, заяви още съдията.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *